TTC Merelbeke
  TTC Merelbeke  
 
TTC Merelbeke
 
 
 
 
  Volg ons op facebook

 

Nieuwsberichten

12/9/2018
8/10/2018: Opendeur Tafeltennis voor senioren
Op maandag 8 oktober organiseert TTC Merelbeke een opendeurnamiddag voor senioren.


Lees meer

6/9/2018
Flyer Kidsping
Bij TTC Merelbeke kan je al leren tafeltennissen vanaf 2,5 jaar. Bekijk via onderstaande link onze flyer voor de groep kidsping (tussen 2,5 en 8 jaar).

Lees meer

6/9/2018
Flyer jeugdtraining
Ben je op zoek naar een leuke sport in een toffe groep jongeren tussen 8 en 18 jaar? Bekijk dan snel onze flyer voor de jeugdtrainingen via onderstaande link.

Lees meer

24/8/2018
Geleide jeugdtrainingen en recreanten vanaf september
Vanaf september beginnen de wekelijkse jeugdtrainingen en de recreanten avonden opnieuw. De eerste jeugdtraining is op zaterdag 1 september van 10u30 tot 12u. Op woensdag 5 september beginnen de andere jeugdtrainingen (vanaf 16u). Op donderdag 6 september schieten de recreanten uit de startblokken (vanaf 20u). Ook nieuwe leden zijn welkom.

14/8/2018
Startvergadering en aankoopdag
Op dinsdag 28 augustus houden we onze jaarlijkse startvergadering (om 19u30). Onze materiaalsponsor KillypongWVL is ook aanwezig met een uitgebreide stand vanaf 19u. Neem vooraf al eens een kijkje op hun website via onderstaande link.
Na de vergadering is er uiteraard nog mogelijkheid om vrij te trainen.

Lees meer

 
 

TTC Merelbeke

Welkom op de nieuwe site!

Leden kunnen hier inloggen

Nog geen lid?

Ben je op zoek naar een snelle en leuke sport in een gezellige club, dan ben je bij tafeltennisclub Merelbeke aan het juiste adres.

Meisje of jongen, vrouw of man, fervent competitiebeest of recreant, jong of oud, iedereen kan bij ons terecht om een balletje te slaan en op zijn niveau of zijn tempo onze sport onder de knie te krijgen. We hebben een speelzaal die enkel voor tafeltennis gebruikt wordt met maar liefst 12 tafels. In onze gezellige cafetaria kan je achteraf nog terecht voor een sportdrankje, eveneens iedereen op zijn niveau ;-)

Hier vind je meer info over de openingsuren of hoe je kan lid worden.
 
 

Agenda

GroepsfotoInterland


 
 

GDPR-wetgeving / Privacy

De GDPR-wetgeving is van toepassing op alle ondernemingen, bedrijven, organisaties, sportclubs, ..... De limietdatum is vastgelegd op 25 mei 2018. Om met deze Europese wetgeving in orde te zijn hebben wij dan ook enkele verklaringen en documenten opgemaakt.
 
In bijlage kan U volgende zaken terugvinden:
   
Zo hopen wij een duidelijk overzicht te geven over wat wij doen met de persoonsgegevens, hoe we die verwerken en wie daar allemaal inzage in heeft. 
 
 
 

Tafeltennisclub Merelbeke
Plataan 2, 9820 Merelbeke
E-mail: Jo Willems
Tel.: 0473 23 61 32